6 ženskih ponašanja koje muškarci vole više od svega

Muškarci i žene su komplementarna bića koja razmišljaju i izražavaju se različito. Mada neki postupci mogu nervirati drugu stranu, mnoga ponašanja su dobrodošla i mogu preneti poruke ljubavi i strasti. U ovom članku pronaćićemo šest ženskih ponašanja koje muškarci naročito cene.

  1. Žena koja pohvali svog partnera

Ne vole samo žene komplimente. Čak i ako partner ne traži od vas da ga pohvalite, on je uvek oduševljen kada se njegova devojka potrudi da pokaže kako ceni njegove postupke i njegov trud. Muškarcu je takođe potrebno uveravanje u sopstvenu sposobnost da zadovolji želje i potrebe njegove životne saputnice. Kada ga s vremena na vreme pohvalite, to će mu podići samopouzdanje i pozitivno ga podstaći da uloži još više truda na doborbit svoje ljubljene – vas.

  1. Žena koja pažljivo sluša kada joj se on obraća

Muškarci slušanje doživljavaju kao znak poštovanja i ljubavi. Da ne bi zabrinuli svoju partnerku, muškarci izbegavaju da pričaju o tome kako se osećaju usled problema koje imaju. Ali kada im negativne misli postanu neizdržive i kada požele da se rasterete, potrebno im je uho koje će ih pomno saslušati, uho koje ih neće ignorisati ili osuditi, već s ljubavlju prihvatiti. A to im vraća samopouzdanje.

  1. Žena koja miluje svog partnera po glavi i vratu

Muškarci ovakav vid milovanja shvataju kao znak ljubavi i strastvenosti. U stvari, milovanje po vratu podstiče organizam da luči hormon sreće, oksitocin. Tada se muškarac oseća voljenim i fizički poželjnim, što je muškarcima izuzetno važno, iako vam to neće baš rado i otvoreno reći.

  1. Žena koja pokazuje ljubav prema svom partneru čak i kada su u društvu

Muškarci se nekada postide kada ih žena poljubi ili pomiluje po obrazu kada su u društvu. Ali istina je da ti mali gestovi privrženosti i pažnje zagreju njegovo srce. Gestovi ljubavi iskazani u javnosti pokazuju vašem muškarcu da se ponosite njime i da se ne stidite da to i drugima pokažete. To će mu podići raspoloženje i olakšati mu suočavanje sa svim izazovima pred kojima se nalazi.

  1. Žena koja nazove ili pošalje poruku svom partneru čak i kada je veoma zauzeta

Kada vaš partner zna da ste jako zauzeti i da ste, uprkos svemu, odvojili trenutak da ga nazovete tokom dana, makar i samo da ga pitate kako je, to će biti od ogromne važnosti za njega. On će se osećati poštovanim, voljenim i važnim i uvideće da činite sve što možete da pokažete da vam je stalo do njega.

  1. Žena koja položi glavu na njegove grudi

Kada položite glavu na partnerove grudi, to njemu pokazuje da vam je potrebna bliskost, uteha i osećaj sigurnosti. Taj gest će u njemu podstaći njegov zaštitnički instinkt i on će učiniti sve što je u njegovoj moći da se vi osetite zaštićenom i sigurnom.

Izvor: Live the glory

Možda će vas zanimati sledeće emisije:

Održi plamen ljubavi

Pokaži ljubav

(Visited 1.449 times, 1 visits today)

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *