Budi drvo a ne dimnjak

                                                                                          Ako želite da vetrovi promena ne iščupaju vaše korenje i da ostanete kao drvo koje je čvrsto usađeno u tlo istinskih vrednosti, drvo sa svim kvalitetima koje ima, a ne dimnjak koji zagađuje, truje, kvari i menja klimu, onda je ovo knjiga za vas!

550 din.

Mostovi života

U šta verujemo, šta određuje smisao našeg života, kako se nosimo sa bolom? Kako postupamo kada je sve u našem životu izmaklo kontroli? Šta se desilo sa našim međuljudskim odnosima? Ova knjiga daje odgovore na ova i druga pitanja.

250 din.

Duhovna kondicija

Kako se osećate danas – ne samo telesno, već i duhovno? Ukoliko želite da radite na svojoj duhovnoj i emocionalnoj inteligenciji, i na detoksikaciji svog ponašanja i adekvatnom izražavanju emocija, ova knjiga je za vas!

350 din.

Više od života

Svi putujemo kroz ovaj život. Susrećemo se sa dobrim i lošim. Ako gladujete za nečim uzvišenijim što čak ni rečima ne možete izraziti, ako tražite dinamičan i stalan rast prema celovitosti po uzoru na Hrista, onda je ovo knjiga za vas!

400 din.

Greben spasa

Istinita životna priča o heroju Dezmondu Dosu izaziva burne emocije. Ušao je u istoriju kao čovek kome je život drugoga bio preči od vlastitog. Bez ijednog ispaljenog metka postao je jedan od najvećih junaka Drugog svetskog rata.

429 din.

Izgubljena umetnost razmišljanja

Poboljšajte mentalne sposobnosti, emocionalnu inteligenciju i zadovoljstvo životom na praktičan i temeljan način.

690 din.

Sve njene molitve za njega

Zabrinutost zbog stanja u braku neće ništa promeniti… molitva će promeniti sve. Autorka opisuje kako je Bog učvrstio njen brak kada je počela da se moli za svog muža i glavna područja njegovog života.

450 din.

Zakoni zdravlja i izlečenja

Knjiga ima za cilj da nas obogati novim medicinskim saznanjima, ukaže na terapijsku moć jednostavnih prirodnih sredstava u borbi protiv savremenih bolesti i pomogne da otkrijemo kako živeti danas, a ipak biti zdrav.

850 din.

Zlatne ruke

Ova inspirativna autobiografija dr Bena Karsona vodi vas u operacionu salu kako biste prisustvovali operacijama koje su bile udarne vesti širom sveta. Knjiga obiluje humanošću i duhovitošću, zbog čega je nećete lako zaboraviti.

400 din.

Ključ mentalne snage

Knjiga opisuje zakonitosti funkcionisanja ljudskog bića i otvara pred nama novu perspektivu jačanja volje kroz adekvatnu dijagnostiku uzroka koji nas mogu blokirati u razvoju naših potencijala. Svako može biti mentalno jak. Upoznajte kako!

550 din.

Lekovite biljke

Knjiga istaknutih lekara sa naših prostora. Slike biljaka, kako ih upotrebiti i koja su im lekovita svojstva, kao i koje biljke sadrže eterična ulja. Pronađimo vremena za prevenciju i prirodne načine lečenja.

490 din.

Pisma Bogu

Medi je uživala u ulozi supruge i majke. Uživala je da dom učini prijatnim, gostoljubivim utočištem. Deset punih godina njena kućica iz snova je predstavljala scenu za brak iz mašte. A onda se sve promenilo u toku jedne noći.

449 din.

Buntovnik iz Bristola

Istinitа pričа o Džordžu Mileru, ispričаnа kroz ovаj romаn, zаdivljuje i oduševljаvа. Dogаđаji i аvаnture zаpisаne u ovoj knjizi, kojа vаs upoznаje sа prilikаmа u Velikoj Britаniji polovinom XIX vekа, čitаju se u jednom dаhu.

339 din.

Najbogatiji pećinski čovek

Istinita životna priča o tinejdžeru čiji je otac bio milioner, a on uživao drogu, tukao se i razmišljao o samoubistvu. Počeo je da živi u pećini, pronašao Bibliju i ono što je usledilo može se opisati samo kao čudo.

329 din.

Priče za laku noć

Čika Artur je pisao Priče za laku noć u razdoblju dugom pedeset godina. Deci širom sveta ove su najomiljenije, između stotina priča koje je napisao i  imaju posebno mesto u osećanjima dece. Istinite su i doprinose izgradnji stabilnog karaktera.

400 din.

Recepti za zdrav život

Kuvar koji je namenjen širokom krugu čitalaca. Metodološki i didaktički izvanredno urađen, pristupačan je čak i onima bez iskustva u primeni raznovrsne biljne hrane. U potpunosti je baziran na namirnicama biljnog porekla.

550 din.

Hristos vaskrse

Događaj koji je vekovima unazad inspirisao likovne umetnike, pisce, kompozitore da stvaraju svoja najbolja dela. Hristovo vaskrsenje kao najradosnija vest, kao i njegov značaj obrađeni su u ovoj knjizi na poseban način.

299 din.

Zdravo dete od glave do pete

Neka Vaša deca nauče osnovne principe zdravog stila života i razmišljanja! Zanimljivo, zabavno, korisno i poučno! Ne propustite da obradujete decu i sebe ulažući u njihove zdrave navike koje će kreirati zdravu budućnost.

529 din.

Biljnom ishranom do zdravlja

290 Din

Među oblacima i zvezdama

799 Din

Cenzurisana naučna otkrića

400 Din

Čovek koga nisu mogli da ubiju

200 Din

Rođeni za vrh

399 Din

Tajne kvalitetnog života

299 Din

Hristos se rodi

129 Din

Uživajte zdrav život

580 Din

Zlatne ruke

400 Din

Život i stres

470 Din

Plač srca

329 Din

Jednostavno, ukusno, lako

729 Din

Suočavanje sa patnjom

400 Din

To je moj stav i ne mogu drugačije

899 Din

Nova reformacija

529 Din

Opasna igra

349 Din

Misli slobodno

300 Din

Zlatne ruke

400 Din

Sutra počinje danas

230 Din