10 pokazatelja da ste veoma privlačna žena

Svako na ovom svetu ima neku zamisao kako bi njihov idealan partner trebalo da izgleda, koje vrline bi trebalo da ima i šta je to što im je najvažnije kod nekoga.

Ogromna većina žena volele bi da budu željene, a ako imate ovih deset karakteristika, velike su šanse da ste izuzetno privlačna žena.

  1. Nezavisni ste.

Čak i ako ste u vezi, vi znate kako da opstanete i sami. Ne zavisite od vašeg partnera da biste bili srećni i to vam je sasvim u redu.

Težite svojim ciljevima i snovima, koji ne moraju obavezno da uključuju vašeg partnera, a odvajate vreme i za njega onda kada ste odradili ono što se moralo odraditi.

Niko drugi, osim vas, nema tu moć da vaš život učini sjajnim i vi to dobro znate!

  1. Ne jurite ni za kim.

Radije ćete uložiti svoj trud i vreme u ostvarenje svojih snova nego u jurenje druge osobe.

To je nešto što vas čini veoma poželjnom osobom, jer vi ne pridajete značaj tome da li se sviđate drugima – jednostavno vam je važno da vi budete zadovoljni sobom.

Zahvaljujući tome, vi ste bezbrižna, samouverena i kompletna osoba.

  1. Ne ogovarate.

Ogovaranje je za nezrele mlade devojke koje nemaju ništa pametnije da rade u svom životu i koje vi izbegavate.

Vi ćete radije provoditi vreme u razgovoru o novim projektima nego da se bavite trivijalnostima.

  1. Iskreni ste i cenite one koji su iskreni prema vama.

Zahvaljujući vašoj iskrenosti,vaš muškarac zna da može da vam veruje. Uvek mu kažete šta mislite i znate kako da stvari postavite na pravo mesto.

Muškarci ne žele žene u koje ne mogu imati poverenja. Vi uvek otvoreno govorite o svojim osećanjima, a isto to očekujete i od vašeg partnera.

Iskrenost i poverenje su od ključne važnosti u svakoj vezi, i to ne samo u romantičnim vezama, a to je i ono što vi najviše vrednujete i kod sebe i kod drugih.

  1. Volite sebe.

Vi volite i prihvatate sebe – ne traćite vreme ispred ogledala razmišljajući da li su vam noge predebele ili usne pretanke.

Vi znate da ste takvi i vi to prihvatate!

Možda se ne oblačite po poslednjoj modi, ali se oblačite udobno i sa stilom. Na taj način vi zračite samopouzdanjem!

  1. Nije vam očajnički potrebna tuđa pažnja.

Sva pažnja koju privlačite posledica je vaših uspeha i sasvim je zaslužena. Niste vi od onih koji svakodnevno postavljaju po deset selfija na društvenim mrežama niti ste neko ko svaki čas menja svoj status.

Vi volite da budete poznati po stvarnim i korisnim stvarima koje ste postigli u životu. Vi želite da privučete pažnju onih ljudi koji su vam bitni.

  1. Ne gubite sebe u svojoj vezi.

Uspostavili ste svoje prioritete i niste spremni da ih se odreknete ni za šta na svetu. Vi imate sopstveni život, koji nadilazi vašu vezu.

Vi niste ljubomorni ni posesivni, jer ni sami ne želite takvog muškarca u svom životu.

  1. Znate kako da kontrolišete svoja osećanja.

Vi nećete videti atraktivnu ženu koja mesecima “vari” svoj raskid. Vi se osećate kako se osećate i provodite izvesno vreme u isceljivanju.

Ali život je previše dobar da biste sedeli u svojoj sobi danima ne radeći ništa.

Vi dobro znate da su osećanja prirodni deo svačijeg života, ali ne želite da dozvolite vašim emocijama da vam utiču na ambicije do te mere da prestanete da budete produktivni ili da odustanete od ostvarenja svojih snova.

  1. Veoma ste inteligentni.

Ono što zaista doprinosi vašoj poželjnosti je vaša inteligencija. Ovo se ne odnosi uvek samo na IQ, već pre na količinu mudrosti koju ste akumulirali u svom životu putem vaših iskustava.

To doprinosi da posmatrate svet iz svoje lične perspektive i da imate određeno gledanje na život, na ljude i na sebe.

Vi možete da vodite zanimljive razgovore i uvek ste zainteresovani za tuđe mišljenje na određenu temu.

  1. Briljantni ste u komunikaciji.

Rečima koje birate u komunikaciji s drugima, vi se trudite da dotaknete srce svog sagovornika.

Uvek spremno dopuštate drugima da iskažu svoje mišljenje, ne upadajući im u reč, jer ćete i vi imati priliku da zablistate i izrazite sebe i svoje mišljenje.

Dozvolićete ljudima da govore i doprinećete da se oni osećaju cenjenim, a time ćete im pokazati i koliko vam je stalo do njih.

To je još jedna vrlina koju svako ceni kod vas i koja vas čini atraktivnom.

Izvor: live the glory

(Visited 1.863 times, 2 visits today)

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *