O nama

Prof. dr Miroslav Pujić je osnivač i direktor Centra „Više od života“. Svoje teološko obrazovanje stekao je na Njubold koledžu u Engleskoj. Magistrirao je na temu iz kulturološke antropologije na Fuler univerzitetu u Kaliforniji, a doktorirao je sociologiju na Endrus univerzitetu u Mičigenu, na temu uticaja postmodernizma na društvo.

Šta predstavlja centar VIŠE OD ŽIVOTA?

Centar VIŠE OD ŽIVOTA je udruženje neprofitnog karaktera koje se bazira na celovitom pristupu i praktičnom razvoju kroz dobrovoljnu edukaciju pojedinaca.

Koji su naši ciljevi?

Želimo da kroz nesebično zalaganje ohrabrimo ljude na postizanje promene u životu, podstaknemo ih na celoviti rast, izgradnju poverenja, i da im, kroz uzajamno povezivanje, omogućimo da otkriju nešto više od života.

Šta nudimo?

Ukoliko želite da radite na svojoj duhovnoj i emocionalnoj inteligenciji, i na detoksikaciji svog ponašanja i adekvatnom izražavanju emocija, na pravom ste mestu! Pronađite materijal koji najviše odgovara vašim interesovanjima, problemima sa kojima se suočavate, pitanjima koja imate, i povežite se sa ljudima sa kojima ćete moći da podelite svoje, ali i čujete njihovo iskustvo. Pogledajte raspored predavanja koja se održavaju u različitim gradovima širom zemlje i emisije na našem veb-sajtu VIŠE TV. Otpočnite detoksikaciju svog uma, reči i ponašanja, i postanite bolji i uspešniji ljudi.

 

Koje su naše vrednosti?

  • Edukacija – pružamo mogućnost za sticanje znanja i proširivanje vidika radi ličnog napretka;
  • Poverenje – stvaramo poverenje kroz pouzdano i transparentno ophođenje;
  • Povezivanje – sa ljudima radi usmerenja i pružanja pomoći u pronalaženju životnog smisla i duhovnog razvoja;
  • Briga – uz obećanje da ćemo svojim srcem i umećem ceniti životnu priču svakog pojednica;
  • Kreativnost – otvoreni smo za nove ideje i promenu.
(Visited 3.343 times, 1 visits today)