Dragi mužu, volim te više nego ikad

Autor: Morgan Vilijams (Morgan Williams)

O, moj dragi mužu. Znam da ponekad život postane iscrpljujuć i da ne nalazim uvek vremena da ti to kažem, ali, ja te volim. Mnogo te volim! Volim te kao i onoga dana kada sam stajala kraj tebe kao tvoja verenica i postajala tvoja žena. Volim te kao i one večeri kada smo se prvi put poljubili ili one večeri kada si me zaprosio.

Prošlo je nekoliko užurbanih godina našeg života zajedno sa našom bebom, ali ja te sada volim čak i više. Ponekad me uloga mame potpuno istroši. Kada se probudim, moram da se usredsredim na našeg sina, da nas sve nahranim, spremim sve što nam je potrebno i postaram se da niko nigde ne zakasni. Tokom dana, potrošiću sate u obavljanju poslova i odlaženju na sastanke i, stoga, verovatno ću na kraju samo nabaciti majicu i farmerke, koje ionako sada zovem pantalone. Utrošiću vreme vodeći svoj mali biznis, što predstavlja moj mali doprinos našoj porodici za koju ti tako vredno radiš kako bi obezbedio sve što nam je potrebno, a ja ću dati sve od sebe da ne zaboravim ništa sa svoje dugačke liste „za uraditi“.

Negde tu, između, potrudiću se da nađem vremena da negujem i sebe. Znam da si, kada smo se sreli, mislio da sam veličanstvena i znam da i dalje to misliš (blagosloven bio, ljubavi moja). Ali, sada mi zaista predstavlja težak zadatak trošiti vreme na šminkanje i sređivanje, tuširati se duže od dva minuta, izgledati polupristojno i obezbediti da u mojoj kosi nema hrane. Vaga danas pokazuje drugačije brojeve nego što je pokazivala nekada, a sada se na mestima gde su nekada bile bikini linije naziru neke druge linije. Na dizajnerske torbe, kakve su mi nekada visile o ramenu, danas samo bacim pogled u prolazu. Moj omiljeni večernji izlazak obično počinje odlaskom po brzu hranu i završava se već u 21h. Ipak, ti si i dalje lud za mnom, i to mi je nešto najvažnije, važnije nego što možeš i da zamisliš.

O, moj dragi mužu, sada te volim više nego ikad! Iako je naš zajednički život sada sto puta luđi nego kada smo se upoznali, ja sam danas sto puta očaranija ljubavlju prema tebi kao mužu, ocu, heroju, prijatelju, životnom saputniku, srodnoj duši i ljubavniku!

 

 

(Visited 5.076 times, 1 visits today)

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *