8 načina na koje se muškarci ponašaju kada su sa ženom koju istinski vole

Muškarci i žene pokazuju ljubav i naklonost na različite načine, ne računajući retkog ultra osetljivog muškarca. Dakle, ljubav ponekad može biti zbunjujuća za ženu.

To je zato što je istina da muškarci i žene različito razmišljaju.

„Juče je bio najfiniji momak na svetu, a danas je potpuni kreten. Jednostavno ne razumem “, uobičajena je, legitimna izjava, koja se previše često čuje od žena. To je zato što su muškarci samo ljudi, pa i njihove emocije mogu da idu gore dole. To ne znači da vas ne vole. Važan deo je da ono što muškarac kaže i uradi mora biti usklađeno.

I pored navedenog, muškarci ispoljavaju uobičajeni skup ponašanja kojim pokazuju svoju ljubav prema ženi.

8 NAČINA NA KOJE SE MUŠKARCI PONAŠAJU KADA SU SA SVOJOM ISTINSKOM LJUBAVLJU

1. ON TE SLUŠA (ISKRENO!).

Žene generalno slušaju mnogo bolje od muškaraca. Da budem iskren, neki muškarci imaju apsolutno grozne veštine slušanja.

Zanimljiva je činjenica da će se muškarci uvek usredsređivati na stvari koje ih interesuju. Dakle, kada vas muškarac ne samo čuje, već aktivno obraća pažnju i inteligentno reaguje – veština koja se zove aktivno slušanje – slobodno možete verovati da je očaran.

2. NE BOJI SE DA SE ŽRTVUJE.

Činjenje ličnih žrtava mnogo je lakše kad to činimo za osobu koju volimo. U stvari, zaljubljeni muškarci osećaće ogroman nemir pri pomisli da je njihova žena nesretna – posebno ako nešto možemo da učinimo u vezi s tim.

Kao takvo, žrtvovanje za tvoju sreću jedan je od načina da muškarac pokaže svoju ljubav. On će vas gotovo uvek staviti na prvo mesto, čak i ako to znači promenu njegovih planova ili izlazak iz zone komfora.

3. POKAZUJE RANJIVOST (OVO JE VAŽNO).

Muškarci su muškarci, oprezni smo u prikazivanju bilo kojeg ponašanja koje drugi mogu shvatiti kao slabost. Međutim, prilikom zaljubljenosti ovaj duboko usađen stav često propadne – i nije nas briga.

Ako smo zaljubljeni, daleko nam je prijatnije da se osećamo i ponašamo ranjivo. Ranjivost će sigurno imati nekoliko pojavljivanja u vezi – posebno ako smo nasamo sa vama.

4. ON VOLI KAKO IZGLEDATE, ČAK I KOD  “NAJGORIH DANA”.

Sećate se koliko smo truda uložili u to da najbolje izgledamo tokom tih prvih ljubavnih sastanaka? Naravno. Svi mi želimo da izgledamo i osećamo se dobro prilikom susreta sa potencijalnim partnerom.

Onda dođe stalna veza. Kako više vremena provodimo jedno s drugim, nivo udobnosti raste, a naša potreba da impresioniramo naglo opada. Slobodni smo da hodamo u pidžami, uflekamo majice i odustajemo od gela za kosu.

Kad mi muškarci nekoga volimo, mislićemo da žena izgleda prelepo bez obzira na situaciju.

5. PONOSAN JE NA VAS (I NE BOJI SE DA TO POKAŽE).

Kada je zaljubljen, pravi muškarac se ne stidi da kaže koliko je ponosan na vas.

Bez obzira jeste li fantastična majka, marljivi radnik ili ostvarujete svoje ciljeve, možete biti sigurni da vaši napori neće proći nezapaženo. U stvari, sve divne stvari koje ste učinili i na kojima radite donose nam veliku količinu ponosa i radosti.

Na sličnu temu, nismo (previše) uznemireni zbog poraza od vas. Ako ste oboje veoma takmičatski tipovi, on će se verovatno osećati malo manje pogođenim nakon brzog poraza! (Dobro urađeno!)

6. NJEGOVE BORBE ZA VAS.

Ok, lična priča. Ovaj pisac bio je u poseti bolnici kada su njegovu devojku maltretirali pripadnici obezbeđenja i nekolicina vratara. Kad sam je pozvao da je pitam gde je, u njenom se glasu videla panika.

Bio sam skroz besan. Nakon što se dovoljno smirio da krene po bolnici, ovaj pisac naišao je na vreće sa smećem, zasukao rukave i bacio ih na njih. (Imajte na umu, ovo se dogodilo u stranoj državi – tako da je bilo malo suzdržavanja.) Nakon devojčinih molbi i povlačenja za ruke, svi smo ostali netaknuti.

Šta mi je zapalilo bes? Bol u glasu moje žene. Bolove kao da vas neko udara u stomak može da oseti samo neko ko tako nežno voli drugog.

7. BORI SE SA VAMA (DA, PROČITALI STE ISPRAVNO!).

Ovo je očigledno, ali samo da izbegnem da nekoga uvredim – ne pričamo o raznim vređanjima i drami. Sigurno ne pričamo o fizičkim obračunima.

Znači, ako vas muškarac voli i ako se emocionalno ulaže u svoju vezu, pokrenuće „borbu“ da vas ne izgubi; čak i ako to znači borbu sa ženom koju voli.

Zašto? Jer se bojimo. Volimo vas i najmanja pretnja našem odnosu je ekvivalent udarcu u stomak. Ako se borimo sa tom svrhom u vidu, želimo da učinimo da stvari funkcionišu i da pokažemo svoju posvećenost.

8. TRETIRA TVOJU PORODICU I PRIJATELJE SA POŠTOVANJEM.

Ako znamo da vam je neko važan, po difoltu oni će  postati važni i nama. Razlog je jednostavan: negujete porodicu i prijatelje, i poslednje što želimo je da povredimo vaša osećanja.

Iako nam se ne mora svideti neko od članova vaše porodice (vidi: „zetovi i muž“) ili neka od vaših ratobornih prijateljica, to ćemo prećutati jer znamo koliko vam znače.

ZAVRŠNE MISLI O PONAŠANJU ZALJUBLJENOG MUŠKARCA

Zaljubljenog muškarca najbolje rezimira sledeći citat poznate pesnikinje:

“Ponašanje je ono što čini čoveka, ne ono što misli, oseća ili veruje.” – Emili Dickenson

Izvor: powerofpositivity.com

(Visited 14.708 times, 1 visits today)

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *