Stvari koje žene rade, a koje iritiraju muškarce

 Društvo dozvoljava ženama da budu glasne o svemu što ih muči, jer su, očigledno, žene emotivne. S druge strane, muškarci su često osramoćeni ukoliko otvoreno izražavaju svoje emocije.

Zbog toga mnogi muškarci nisu toliko glasni o stvarima koje ih muče koliko bi trebalo da budu. Verujem da volite svog muškarca i želite da on bude srećan. Dakle, čak i ako on ne izrazi svoja osećanja, trebalo bi da pokušate da otkrijete šta ga čini srećnim i koje stvari žene rade a koje iritiraju muškarce, kako biste mogli da se ponašate u skladu s tim.

Ako se pitate koje su to stvari koje ih iritiraju, izdvojila sam ih za vas.

Stvari koje žene rade, a koje iritiraju muškarce

  1. Ne misle ono što kažu

Videla sam mnogo saveta koji govore ženama da kažu ono što stvarno misle, uz napomenu da muškarci nisu dobri u čitanju misli. Uvek se pitam da li to znači da žene jesu, jer svi znamo da to nije tačno.

Bez obzira na pol, ljudska bića ne mogu čitati misli, tačka. Zbog toga treba da izrazite ono što želite i ne govorite jedno dok mislite nešto drugo.

Ako ste u vezi, neka vaš muškarac zna šta mislite, šta vas muči i šta očekujete od njega. Nemojte ćutati ili govoriti nešto drugo i očekivati da će on to shvatiti.

On nije čitač misli, isto kao što ni vi niste.

  1. Zvocaju

Čak i u Pričama Solomonovim 21,9 stoji da je „bolje živeti na uglu krova nego u zajedničkoj kući sa svadljivom ženom.“

Niko ne može podneti nekoga ko zvoca, a muškarci definitivno ne podnose žene koje zvocaju.

Ne kažem da ne treba da iznosite svoje pritužbe. U prvom redu, ne bi trebalo da budete u vezi u kojoj nemate slobodu da komunicirate o problemu koji vas muči.

Međutim, naglasak je na komunikaciji, a ne na zvocanju.

Kada stalno pričate o istom problemu ili ste previše naporni, ne znate kako da pustite stvari i potpuno ste netolerantni, verovatno ste osoba koja zvoca.

Trebaće vam svetac da živi sa vama, a čak i on će se verovatno umoriti jednog dana. Svi želimo ljude koji nam pružaju mir, a muškarci nisu drugačiji.

  1. Pokušavaju da ih promene

Razmislite o tome na trenutak!

Možete li da promenite sebe?

Da li je lako promeniti naviku ili osobinu koju ste razvijali godinama?

Zašto onda mislite da je njemu lako da se promeni?

Prva ću priznati da ne zadržavam ljude oko sebe koje ne mogu da podnesem, jer ne vidim potrebu ili nemam vremena da nekoga učim promeni ponašanja.

Ne samo da će mene to frustrirati, već će frustrirati i tu osobu.

Dakle, za bilo kakvu vezu, zadržavam ljude u svom životu čije mane mogu podneti ili čija dobra strana nadmašuje lošu i prihvatam ih u potpunosti.

Niko ne želi da bude u blizini nekoga ko stalno pokušava da ga promeni ili, još gore, da ga pretvori u drugačiju osobu. Žene često upadaju u tu zamku misleći da mogu da promene muškarca.

Treba da prihvatite da on nije za vas i pustite ga ako nije onakav kakav želite.

  1. Namerno ih prave ljubomornim

Kako biste se osećali da on flertuje sa drugim ženama oko vas samo da vas učini ljubomornom? Sigurna sam da to nije prijatno za gledanje; isto se on oseća kada vi pokušavate da ga učinite ljubomornim.

Žene ponekad osećaju potrebu da učine muškarca ljubomornim kako bi potvrdile da li ih voli ili ne. Ali istina je da ga ne morate činiti ljubomornim da bi on pokazao ljubomoru s vremena na vreme ako vas voli.

Ali više od toga, ako vas voli, to će vam pokazati kroz svoje reči i/ili postupke.

  1. Glume da su nedostižne

Da ste tinejdžerka, ovo možda ne bi bilo tako loše.

Ali ako ste odrasla osoba koja traži ozbiljnu vezu sa muškarcem, on ne želi ženu koja se igra igara.

Prestanite da pokušavate da manipulišete njime.

Prestanite da govorite jedno, a mislite nešto drugo.

Prestanite da budete vrući danas, a hladni sutra.

Istina je da većina muškaraca voli da se udvara, a mnoge žene to pogrešno shvataju kao zeleno svetlo za igranje nedostižne, ali prihvatati udvaran je drugačije od igranja nedostižne.

Postoji mnogo razloga zbog kojih bi trebalo da izbegavate glumljenje nedostižne, posebno ako ste na tački u svom životu gde želite nešto ozbiljno.

Ako muškarac pokazuje interesovanje, a vi osećate isto, nema potrebe da igrate igru nedostižne.

  1. Priljubljivanje

Biti priljubljen je jedna od stvari koje žene rade a koje iritiraju muškarce. Ako je zainteresovan za vas, voleće bi da provodi vreme s vama.

Ali takođe će želeti i malo prostora od vas povremeno. Nije zdravo za obe strane kada se vaš život vrti samo oko jedno drugog.

Pustite ga da provodi vreme s prijateljima i porodicom, da radi na sopostvenom razvoju, na poslu i lično na sebi. Poštovaće vas i ceniti zbog toga.

  1. Zahtevanje

Godinama su žene bile ubeđene da muškarac treba da bude jedini hranitelj, dok one sede i ne rade ništa.

Na sreću, ta naracija polako odumire, kao što i treba. Da, većina muškaraca voli da se oseća kao hranitelj, ali muškarci će uvek poštovati ženu koja ima nešto što je vodi više.

Ako je sve što donosite na sto zahtevi, uskoro će se umoriti od vas. Imajte svoj novac i neka njegov dolazi kao poklon, a ne kao vaš izvor prihoda.

  1. Poređenje njega s njenim bivšim

Stalno pričanje o bivšem je veliki problem. Naravno, ako se prošle veze spomenu ili ga spomenete usput zbog nečega što se dogodilo u prošlosti, to je u redu.

Ali ako je on sve o čemu pričate, daćete mu utisak da niste preboljeli bivšeg ili da njega upoređujete sa svojim bivšim, što je nešto što će povrediti njegova osećanja i njegov ponos.

Zaključak

Gledajući sve izložene tačke, očigledno je da su to stvari koje bi iritirale i vas kao ženu.

Muškarci i žene nisu toliko različiti koliko društvo voli da misli. Kada to ovako sagledamo, moći ćemo da tretiramo sve ljude onako kako bismo želeli da nas tretiraju.

Dakle, sledeći put kada budete imali problema u vezi, možda bi trebalo da razmislite o tome da li je stvar u vama i da li radite neke od stvari koje žene rade, a koje iritiraju muškarce.

Izvor: anayola

Možda će vas zanimati sledeće emisije:

Pokaži ljubav

Održi plamen ljubavi

(Visited 8 times, 1 visits today)

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *